Máte oblíbené recepty, ke kterým se pravidelně vracíte?

Home Forums Vaccines in View Máte oblíbené recepty, ke kterým se pravidelně vracíte?

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    eneria12
    Guest

Máte nějaký recept, který vaříte pořád dokola a víte, že se na něj můžete spolehnout? U mě je to trochu trapně obyčejné kuře na paprice, ale doma ho máme rádi a hlavně ho zvládnu i ve dnech, kdy přijdu pozdě z práce. Občas se ale snažím najít nějakou obměnu, aby to nebylo pořád úplně stejné.

#1615916 Reply
    sunnybunny
    Guest

Jo, mám jich několik, ale zajímavé je, že se k nim nevracím jen proto, že jsou moje nejoblíbenější. Často jde spíš o recepty, u kterých už přesně vím, co od nich čekat a nemusím půl hodiny přemýšlet, jestli jsem něco pokazila. Třeba v neděli dělám skoro vždycky něco z trouby, zatímco přes týden hledám spíš jednoduchá jídla z pár surovin. Když mám chuť něco změnit, procházím si online kuchařku receptů https://receptarnacz.com/ a podle názvu nebo surovin si vyberu něco, co se podobá tomu, co už znám. Někdy stačí vyměnit jednu ingredienci a člověk má pocit, že vaří úplně jiné jídlo. Takhle jsem například začala dávat do těstovin místo klasické omáčky pečenou zeleninu a trochu sýra. Není to žádný složitý recept, ale doma to překvapivě zabodovalo a teď se k tomu vracím docela často.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Máte oblíbené recepty, ke kterým se pravidelně vracíte?
Your information: